O nama

Poduzeće Vijčane pumpe d.o.o. se od svog osnutka bavi izradom vijčano – ekscentričnih pumpi ( mono pumpi ) za transport gustih i abrazivnih medija u raznim industrijskim granama ( građevinarstvu, prehrambenoj industriji, kemijskoj industriji, itd. ).  Počeci poslovanja datiraju od 1984. g. osnutkom obrta za proizvodnju djelova za vijčano ekscentrične pumpe. Povećanjem obima poslovanja 1995. g. dotadašnji obrt se registrirao u poduzeće čije se poslovanje kontinuirano razvija do današnjih dana.

Stalnim ulaganjem u nove tehnologije i razvojem novih proizvoda tvrtka je doživjela značajan razvoj i rast tako da danas zapošljavamo 20 zaposlenika. Posjedujemo vlastite proizvodne hale na tri lokacije u gradu Zagrebu.
Danas smo u mogućnosti ponuditi tržištu osim proizvodnje dijelova za vijčano-eksentrične pumpe, sve vrste strojne obrade metala, izradu hidrauličkih priključaka i gotovih hidrauličkih crijeva raznih namjena i profila, usluge galvanizacije (niklanje, cinčanje ...), usluge specijalnih zavarivanja raznih materijala, oblika i veličina, savijanje cijevi i šipki te popravak i punjenje auto-klima.

U našem poslovanju posebnu pozornost posvećujemo zahtjevima naših kupaca i vodimo brigu o kvaliteti isporučenih proizvoda u što su se uvjerili mnogi naši kupci kako na domaćem tako i na stranom tržištu.